HR Advies MKB

Sample image

 


Stuur ons een email of bel +31 (0) 6 365 399 56

Over HR Advies MKB

HR Advies MKB ondersteunt en adviseert kleine en middelgrote bedrijven bij hun personeelszaken. Wij helpen u om problemen op te lossen, maar liever nog: te voorkomen!

Flexibele HR adviseur voor MKB
Voor kleine en middelgrote bedrijven loont het meestal niet om een vaste HR adviseur in dienst te nemen. Dit kost veel en is vaak ook niet persee nodig. Toch kunt u met situaties te maken krijgen, waarbij u wel behoefte heeft aan een betrouwbare HR businesspartner. Bijvoorbeeld in het geval van een disfunctionerende medewerker of ongeoorloofd ziekteverzuim. Maar ook ter ondersteueing bij de groei van uw onderneming, door bijvoorbeeld de werving en selectie van nieuwe medewerkers uit handen te nemen, zodat u zich volledig op uw bedrijf kunt blijven richten.

Toegevoegde waarde
Door onze ondersteuning bespaart u tijd. Uren die u anders nodig zou hebben om u de constant veranderende wet- en regelgeving eigen te maken. Daarnaast zijn de risico’s als het gaat om bijvoorbeeld arbeidscontracten en door de grote veranderingen in de onlangs vernieuwde wetgeving in de Wet Werk en Zekerheid niet altijd eenvoudig te overzien en kunnen zo onbedoeld een dure aangelegenheid worden. Wij nemen graag deze taken uit handen en zorgen er zo voor dat u meer tijd overhoudt om te doen wat u eigenlijk moet doen: ondernemen.

Duurzame relatie
Wij streven naar een duurzame relatie met onze opdrachtgevers. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen en groeien we als het ware mee met uw onderneming en zijn o een constante factor in uw bedrijfsvoering. Hoe beter wij u en uw bedrijf kennen, des te beter wij u kunnen adviseren en ondersteunen. Wij helpen u graag bij uw personeelsbeleid, zodat problemen voorkomen in plaats van opgelost kunnen worden. Beter voor uw bedrijf, en uw portemonnee!

In de praktijk
Hoe kunt u zich onze samenwerking voorstellen? Afhankelijk van uw bedrijfsomvang en mate verandering, bent u vaak al bijzonder goed geholpen met bijvoorbeeld een dagdeel of een dag per week. 

U kunt Snieders HR Advies natuurlijk ook inschakelen voor een op zichzelf staande opdracht. Op de pagina met diensten vindt u meer informatie over waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Kennismakingsgesprek?
Neem voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met Maartje Snieders via telefoon 06-36539956 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Home Over HR advies MKB

Contact

HR Advies MKB

Hoogte Kadijk 151F

1018 BJ AMSTERDAM

T: (31) 6 365 399 56

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.